LEXTALi avalik praktikakonkurss kõigile õigusteaduse tudengitele! Kandideerida tasustatud praktikale saab 29.03.2017 – 12.04.2017!

Miks tulla LEXTALisse praktikale?

Esiteks – väärtustame noorte kolleegide südikust. LEXTALis on päris võimalus kirglikult oma õigusvaldkonnas tegijaks saada ka noortel kolleegidel. Meil ei paista silma ainult kaua tuntud tegijad, aga ka noored – seda näeb nii ajaleheveergudelt kui meie sotsiaalmeedia lehtedelt. Valdav osa LEXTALis tegutsevatest noortest kolleegidest on alustanud oma karjääri just LEXTALis praktikandina.

Teiseks pakub LEXTAL võimalust arendada reaalseid oskuseid – seda, mida ülikoolis ei ole paraku võimalik omandada. Praktika LEXTALis tähendab, et tudeng saab käed külge panna päris asjaajamisele – abistada advokaate alates tõendite kogumisest ja tehingute ettevalmistamisest kuni menetlusdokumentide koostamise ja close’imiseni. Meie ei pane praktikante tööülesandena arhiivi koristama.

Väärtustame tublisid praktikante. Konkursi alusel neljale praktikakoha saanud tudengile anname 4-6 nädalat kestva praktika eest stipendiumi 300 eurot (neto).

Praktikale saab kandideerida neljas valdkonnas ja perioodiks:
1) Juhendaja Ants Karu juurde valdkondades ühinguõigus ja maksuõigus. Praktika toimumise vahemik mai – juuni 2017 või august – september 2017.
2) Juhendajad Olavi-Jüri Luik ja Alar Urm valdkondades kindlustusõigus ja tsiviilkohtumenetlus. Praktika toimumise vahemik mai – juuni 2017 või september 2017.
3) Juhendajad Urmas Ustav ja Magnus Braun valdkondades tsiviilkohtumenetlus ja maksejõuetusõigus. Praktika toimumise vahemik mai – september 2017.
4) Juhendaja Tiina Pukk valdkonnas IT-õigus ja ühinguõigus. Praktika toimumise vahemik mai 2017 või juuli – september 2017.

Kuidas kandideerida?

Saada vahemikus 29.03.2017 – 12.04.2017 e-kiri aadressil seminar@lextal.ee, millele lisa oma hinneteleht ja CV ning märgi ära soovitud praktika pikkus, sobiv ajaperiood ja eelistatud valdkond (mitme valdkonna valimisel märgi ära, mis on esimene eelistus). Ära jää ootama viimast päeva – tee seda kohe!

LEXTAL võtab Sinuga ühendust pärast 12.04.2017 ning saadab edasise info juba siis, kui oled kandideerinud!

Me ootame Sind huviga!

* LEXTALil on õigus muuta konkursi tingimusi.
* Kandideerida stipendiumiga praktikakohale saavad ka tudengid, kes on juba 2017 suveks praktikale kandideerimissoovist enne käesoleva konkursi väljakuulutamist teada andnud.

Täiendav info: seminar@lextal.ee